Selecteer een pagina

Zullen wij samen franchisen? Franchising in vier stappen.

aug 27, 2019Blogs

Wil jij graag ondernemen, maar krijg jij het Spaans benauwd van de administratieve rompslomp of heb jij liever méér houvast en een stok achter de deur? Ga franchisen! Franchisen is regelrecht ondernemen, maar met een al uitgewerkte onderneming. Benieuwd? Lees verder! 
 
1. Franchisen is een commerciële businessvorm tussen een ondernemer (de franchisenemer) en de eigenaar van de handelsnaam (de franchisegever) waarbij de ondernemer -de gebruiker van de formule- tegen een startersfee een eigen onderneming met de handelsnaam runt. Oftewel: een officiële zelfstandige ondernemer met de voordelen van een grote organisatie.  
  
2. In franchising onderscheiden wij een zogeheten harde of zachte franchise; waar bij een harde franchiseformule bindende afspraken over de bedrijfsvoering vaststaan, is bij een zachte franchise afgezien van de merknaam (meer) ruimte voor eigen inbreng.   
  
3. En doordat jij als ondernemer aansluit op een al bestaande formule, weet dat klant wie jij bent en is het starten van een eigen ondernemer minder risicovol. Jij kan als franchisenemer een al succesvolle product- en dienstenpakket aanbieden. 
 
4. Daarnaast krijgen franchisenemers veelal begeleiding van franchisegever en zijn zaken zoals administratie, marketing en inkoop geregeld. Tot slot heb jij een aanzienlijk financieel voordeel door de centrale bedrijfsvoering en hoef jij je alleen op het ondernemerschap te concentreren! 
 
Doorpraten of meer informatie over franchising? Franchise Partners is expert en matchmaker voor franchisegevers en -nemers, want met trefzeker matches, is effectief ondernemerschap mogelijk. Wij brengen ondernemers en formules samen en vinden jouw franchise-match! Dus wanneer starten wij met ondernemen? Bellen, chatten of een afspraak inplannen? Doen!

FacebookInstagramLinkedInWhatsApp