OMNIA

XXLHoreca

XXLHoreca

Van een droom naar een doel
XXLhoreca is zoals ieder ander bedrijf klein begonnen. Vanuit de ideologie alle werknemers en werkgevers binnen de horeca alles te kunnen bieden, is XXLhoreca opgebouwd. Met het oog op de toekomst was de droom om de grootste van de Benelux te worden, waar iedereen vanuit de horeca terecht kan. Een plaats waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt, met de best denkbare service. Het is dan ook juist vanwege die uitstekende service, snelle levertijd en hoge kwaliteit van producten, dat XXLhoreca al snel uit kon groeien tot een vaste leverancier in de Benelux. Met een jong en dynamisch team achter de schermen die maar al te graag met de klant meedenkt, worden dromen voor iedere horecaondernemer waargemaakt! Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer (regio Amsterdam) en met meerdere magazijnen is een snelle levertijd gegarandeerd.

Horecaondernemingen helpen we in alle facetten
Wij hebben een zeer breed assortiment voor de echte professionele keuken, maar ook voor de hobby chef thuis. Zo hebben wij de onmisbare Rational combisteamer of het brede productscala van het Italiaanse merk Diamond. Tevens bieden wij talloze elegante en stijlvolle presentatie-artikelen om de sfeer en uitstraling van uw bedrijf naar een compleet nieuw niveau te tillen. Wij verkopen ook bekende merken zoals Dyson, Gram, Gamko, Liebherr, Rhima en nog veel meer aan kwaliteit producten. 

 

Service staat bij ons voorop
De klantenservice is per chat, e-mail en telefonisch zes dagen per week bereikbaar om je van deskundig advies te voorzien. Ook kun je langskomen voor advies of het opstellen van een persoonlijk op maat gemaakt plan onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor bepaalde apparatuur is het zelfs mogelijk om een specialist op pad te sturen naar eigen locatie. Onze vertegenwoordiger kan op basis van de onderneming op maat advies geven voor een optimale workflow!


XXLhoreca voor alles wat je nodig hebt
Onze missie sluit aan op onze visie, Wij leveren de hoogste horecakwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs. Wij zijn continu opzoek naar nieuwe trends en uitbreidingsmogelijkheden van ons assortiment. Dit kunnen bekende merken zijn, maar ook lokale ondernemers die willen groeien met het oog op kwaliteit. Samen streven wij naar een efficiënte en snelle levering om de kwaliteit van onze XXL-service te waarborgen. Waar mogen we jou mee van dienst zijn?


Vrijheidsweg 34
1521 RR Wormerveer
Tel: 075 615 1433
Email : info@xxlhoreca.com
Website : www.xxlhoreca.com
Contactpersoon : Kevin Langeveld
Functie : Verkoopadviseur

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis