Registreer en bekijk uw matches.

Movements.Marketing

Movements.Marketing

Specialist

Als specialist in de markt van gewaardeerde contactmomenten werken we dagelijks aan het genereren van een continue stroom positieve conversaties die door de hele marketing en sales funnel steeds weer tot conversie leiden.

Visie

We zien dat de communicatie, nodig voor het starten en bouwen van relaties die tot zakendoen leidt, steeds meer digitaal en op de persoon toegesneden wordt. Maar in het sales kwalificatieproces, voor het achterhalen van de koopintentie, blijft de ‘menselijke factor’ van doorslaggevend belang.

Passie

In alles wat we doen vind je onze passie terug. De passie, mensen zakelijk met elkaar verbinden vanuit gedeelde interesses en belangen. We laten rijke zakelijke communities ontstaan in een proces van luisteren, leren, bestandsverrijking, kwalificeren en het steeds weer starten van verrassende contactmomenten die uitnodigen tot interactie. Waar zakendoen staat en valt met de gunfactor zien wij het als onze taak zoveel en zo vaak mogelijk de gun factor voor onze klanten te verkrijgen.

Relations As A Service

Met onze aanpak vertrekken we vanuit het RaaS-principe (Relations As A Service). Daarmee brengen we continuïteit in contactmomenten waarmee investeringen in marketing en sales beter renderen. Wij beschouwen het brede spectrum aan tools en kanalen waarmee vandaag de dag contactmomenten tot stand worden gebracht als ons instrumentarium. We springen op maat in waar, vanuit onze klanten de mensen, de kennis, ervaring of tijd of creativiteit ontbreekt. Waar gewenst nemen we alles uit handen en regelen en ontzorgen vanuit een compleet geïntegreerde aanpak.

Laten we samenkomen en het hebben over waar we voor u gewaardeerde contactmomenten kunnen creëren.


Verlengde Zuiderloswal 19
1216 BW Hilversum
Nederland

Tel: +31852103755
Email : info@movements.marketing
Website : movements.marketing
Contactpersoon : Joost van Beers
Functie : Eigenaar

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis