Privacy Protection Europe

Capital Circle

Capital Circle

Capital Circle is een crowdfundingplatform dat bemiddelt tussen investeerders en ondernemers in het MKB, en heeft reeds veel ervaring met de franchisesector. Capital Circle biedt ondernemers de kans te groeien door financieringen met transparante voorwaarden en aan investeerders de kans om te investeren tegen een mooi rendement en met beperkt risico.

Solide en succesvolle MKB’ers moeten niet langer geremd worden in hun ambities. Ondernemers zien als geen ander welk groeipotentieel hun bedrijf heeft en maken graag gebruik van de financiële mogelijkheden die investeerders bieden. Investeerders op hun beurt ontlenen zekerheid aan hard werkende en naar rendement strevende ondernemers die onafhankelijk getoetst zijn op onder meer hun kredietwaardigheid en ondernemerskwaliteiten.

Capital Circle heeft een ontheffing van de AFM. Reden is dat wij voldoen aan een aantal randvoorwaarden, zoals een professioneel platform, transparantie en bescherming van de geldgever en geldvrager.

Tonnen ervaring

Capital Circle is een initiatief van ervaren ondernemers uit de technologie- en financiële sector. Ons online financieringsplatform heeft inmiddels heel wat expertise opgebouwd in de franchisesector en is expert in financieren van formules. 

Ons bedrijf zet enkel in op solide projecten en werkt altijd aan een langetermijnrelatie met zowel investeerders als geldvragers.

Kijk voor meer informatie op Capitalcircle.nl


Westblaak 100
3012 KM Rotterdam

Tel: 010 302 0303
Email :  www.capitelcircle.nl
Website :  info@capitelcircle.nl
Contactpersoon : Cor de Graaff
Functie : Commercieel Directeur

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis