Registreer en bekijk uw matches.

IntoFranchise onderneemt doorstart als Franchise Partners

IntoFranchise, het onafhankelijke platform voor franchisenemers en -gevers, gaat verder als Franchise Partners. Vanaf heden maakt tevens Movements.Marketing zich sterk voor het platform en vanuit hun overtuiging om te verbinden, willen zij een extra dimensie toevoegen aan de bestaande, unieke formule om partijen te machten.  
 
Als specialist in het creëren, optimaliseren en onderhouden van gewaardeerde contactmomenten, weet Movements.Marketing hoe mensen te connecten en effectief zaken te laten doen, maar wel met elkaar: “Ons uitgangspunt is simpel; mensen doen zaken met mensen. En vanuit daar creëren wij verder.” 
 
Samen met Marc Buijsman, de geestelijke vader achter Franchise Partners, gaat het platform verder met hetgeen waarin zij verschil maken: ontzorgen. Het verbinden van bekwame franchise-ondernemers door scouten, rekruteren en matchen, is hun jarenlange specialisatie: “Wij weten dat onderscheid wordt gemaakt door dat ene stapje meer; de intrinsieke interesse in de mens en het verschil maken in zoeken en vinden. In alles wat wij doen, geloven wij in het uitdagen van de status quo. Simpelweg door anders te denken.” 
 
In de voorgaande jaren heeft het platform naam gemaakt door haar unieke formule. Hierdoor heeft Franchise Partners reeds vele franchisenemers en -gevers gematched. De vruchtbare samenwerking en de succesvolle franchise-ondernemingen zijn het resultaat hiervan.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis