Registreer en bekijk uw matches.

Foodmaster Schoonrewoerd remastered

Na een intensieve verbouwing is nu ook Foodmaster Schoonrewoerd geheel omgebouwd naar de nieuwe huisstijl van Foodmaster. De locatie, gelegen aan een kruispunt, is met de blauwe Foodmaster gevel nu echt niet meer te missen.

Wanneer je binnenstapt in deze knusse vestiging waan je je direct in de traditionele en oerHollandse, maar ook moderne cafetaria. De schermen van De Digitale zijn niet te missen: een echte eyecatcher zodra je de deur open doet. Op deze schermen wordt het menu van Foodmaster Schoonrewoerd op een duidelijke en aantrekkelijke wijze aan de klant gepresenteerd. Daarnaast stimuleren deze schermen onder andere de bijverkoop van dranken en worden er acties op getoond.

Ben je benieuwd naar de omgebouwde Foodmaster vestiging? Ga gerust eens langs en stap eens binnen. En als je er dan toch bent… De frites en snacks zijn nog steeds even lekker, de lekkerste sinds vroeger!

Wil jij je eigen Foodmaster openen? Vraag hier informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis