Registreer en bekijk uw matches.

De Beren zoekt 500 koeriers voor bezorgen maaltijden

Om aan de groeiende vraag van de consument te kunnen blijven voldoen, zoekt de horecaformule De Beren 500 fiets- en scooterkoeriers.

De bezorgformule zet voor het bezorgen van haar maaltijden niet alleen scooterkoeriers, maar ook fietskoeriers in. Waar de fietskoeriers, voorzien van speciale bezorgfietsen, maaltijden binnen een korte afstand ten opzichte van de vestiging kunnen bezorgen, worden voor de langere afstanden scooterkoeriers ingezet.

Momenteel kampt De Beren met een tekort aan scooterkoeriers.Volgens Martijn Jansen, eigenaar van De Beren bezorgrestaurants, heeft dit tekort meerdere oorzaken. ‘Dit is een gevolg is van enerzijds het vervroegen van het halen van het autorijbewijs en anderzijds de populariteit van maaltijdbezorgdiensten.’ Dé oplossing voor het tekort is nog niet gevonden, wel is De Beren in gesprek met verschillende rijscholen om het halen van het scooterrijbewijs aantrekkelijker te maken.

De Beren groeit door

Restaurantketen De Beren maakt een van de grootste veranderingen door sinds de oprichting in 1984. De groep wordt volledig gerestyled, groeit hard en wordt nu pas echt samengevoegd met de in 2001 opgerichte bezorgtak. En het wordt een bijna volledig op franchise gestoelde organisatie. Eigenaren Ad Schaap en Martijn Jansen houden een handvol vestigingen zelf, de rest verkopen ze. Volgend jaar staan er weer drie nieuwe openingen gepland, daarnaast wordt er uitgekeken naar nieuwe locaties in Arnhem, Utrecht en de regio Haaglanden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor franchisenemers bij De Beren? Klik hier voor meer informatie!

 

Bron: MissetHoreca


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis