Registreer en bekijk uw matches.

Picnic start in Rotterdam

Vanaf eind deze maand start online supermarkt Picnic met bezorgen in (een deel van) Rotterdam. Schiedam en Vlaardingen zijn aan het verzorgingsgebied toegevoegd, aldus het Algemeen Dagblad. 

Gestart wordt in het stadsdeel Overschie en wil van daar uit de stad wijk tot wijk verder gaan bedienen. Vorige weel startte Picnic in Den Haag en ook Delft, Rijswijk en Ede zijn onlangs toegevoegd. Zoetermeer, Gouda, Apeldoorn en Lelystad staan op de rol voor later dit jaar.

In Utrecht werd recent een groter distributiecentrum in gebruik genomen om in de expansie te kunnen verzien. Om een landelijke uitrol te kunnen financieren werd een kleine honderd miljoen euro opgehaald. De etailer wil hiermee groeien naar vijf distributiecentra en de bezorgservice uitbreiden naar zeventig tot honderd steden. Picnic heeft op dit moment een omzet van ongeveer 30 miljoen, verwachting is een groei dit jaar richting de honderd miljoen.

Bron: Algemeen Dagblad/RetailNews


Reactie


Reacties

  • Surekha Jami

    Hi, I live in Almere.I would like to start a pic nic franchise.I would like to know information about it.Thank you very much

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis