INSIGHT GRAPHICS: FULLSERVICE IN GRAFISCHE MEDIA

Mobile Service Centre Nederland

Mobile Service Centre Nederland

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

Wat onderscheidt de franchiseformule:
Mobile Service Centre, staat voor “ouderwetse” kwaliteit en service in een nieuwerwets jasje. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ te bieden.

Door de kwaliteit van de te gebruiken onderdelen en de gecertificeerde medewerkers geeft Mobile Service Centre een garantie van maar liefst 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.
Wij ondersteunen franchisenemers actief:
Na een gedegen opleiding en training op het hoofdkantoor te Arnhem zullen alle franchisenemers (en hun medewerkers) worden gecertificeerd om de gebruikers van smartphones en tablets op een professionele wijze te ondersteunen bij defecten, storingen en onderhoud.

Overig
Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Er wordt voorts gewerkt op basis van 24/7. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van mobiele telefoons en tablets. Uiteraard kan de klant ook terecht voor de inlevering van hun oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

Interesse?
De organisatie heeft het doel om met honderden vestigingen (allen met een exclusieve vestigings-bescherming) in Nederland marktleider te worden. Er bestaan nu reeds plannen om met haar succesvolle formule grensoverschrijdend te gaan werken.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

Mobile Service Centre is een (nu nog landelijke) formule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van verschillende merken.

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2016
Franchiseinformatie
Contractduur 5 jaar
Training Technische trainingen voor reparatie van smartphones en tablets. Commerciële trainingen
Locatie omschrijving Bedrijventerrein, representatief, gratis parkeren, makkelijk bereikbaar.
Gemiddeld aantal FTE 1
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Vrij om in te kopen, maar bij enkele leveranciers zijn speciale overeenkomsten.

Totale investering

€ 25.000 - € 30.000

Gemiddelde omzet per vestiging

€ 120.000,-- + per jaar

Entreegeld

€ 10.000,--

Benodigd eigen vermogen

€ 5.000

Franchise fee

Vast en percentage van de omzet. Verdeeld over royalties en marketingfee.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

Geen

Aantal franchise vestigingen 7
Benodigd aantal m2 20 m²

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

 • 5 tips voor meer tijd en minder stress

  5 tips voor meer tijd en minder stress

  Herman van Veen zong er al over in 1979; drukte. We hebben het allemaal ontzettend druk en dankzij het internet en smartphones, is het alleen maar ...

 • Oriënteren op een passende franchise

  Oriënteren op een passende franchise

  Vleugels uitslaan en eigen baas zijn; een droom of werkelijkheid? Wanneer u huiverig bent om de zekerheid van een vaste baan achter u te laten, is ...

 • 7 onmisbare punten voor een businessplan

  7 onmisbare punten voor een businessplan

  Om als ondernemer succesvol te zijn, is een doordacht businessplan onmisbaar. Het geeft inzicht, richting en is noodzakelijk voor een mogelijke len...

 • Zet uw franchise op de kaart

  Zet uw franchise op de kaart

  Heeft uw franchise een tastbare vestiging zoals een winkel of kantoor? Lees verder, want uzelf op de kaart zetten (letterlijk) is belangrijk. En ne...

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis