OMNIA

Kare Plus

Kare Plus

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

25 jaar geleden is Kare Plus gestart als een specialist in het uitzenden van verpleegsters aan ziekenhuizen in het verenigd koninkrijk. Zij deed dat in het snel veranderende zorg omgeving. Als eigenaren waren wij als franchisene-mers nauw betrokken. Niet alleen kennen wij daardoor de zorgmarkt maar wij weten ook wat het is om franchisene-mer te zijn.
Inmiddels zijn wij een leidende organisatie in het Ver-enigd Koninkrijk. Anders dan veel organisaties in de zorg bieden wij meer dan thuiszorg. Wij plaatsen nog steeds op grote schaal tijdelijke en vaste verpleeghulpen maar ook andere professionals die gespecialiseerde zorg kun-nen leveren. We zijn echter ook en vooral een leverancier van huishoudelijke en verpleegkundige thuiszorg.
In Engeland zijn we een ‘preferred supplier’ bij de groot-ste (thuis)zorgorganisaties en verpleeghuizen. We voor-zien veel ziekenhuizen van verpleegsters die door ons aanvullend zijn getraind en opgeleid volgens de laatste standaards. Hierdoor leveren zij de hoogste kwaliteit en hebben zij het vertrouwen van onze klanten. Nu, met de hulp van Franchise Match, zijn wij op zoek naar een ondernemer die met dezelfde standaards een Kare Plus organisatie in Nederland kan en wil opzetten. In deze brochure treft u meer informatie aan over onze for-mule. Hopelijk spreken wij elkaar binnenkort.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Zorg
Activiteit

U gaat aan de slag als master franchisenemer. Dat betekent dat u , met ondersteuning van Kare Plus, direct begint met acquisitie.

Type franchise Hard Franchise
Franchise sinds 1989
Franchiseinformatie
Contractduur 10 jaar.
Training Interne mogelijkheden.
Verzorgingsgebied Nederland
Locatie omschrijving Later vrij te geven.
Gemiddeld aantal FTE Later vrij te geven.
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal.

Totale investering

€ 500.000 - € 600.000

Gemiddelde omzet per vestiging

Later vrij te geven.

Entreegeld

€ 150.000

Benodigd eigen vermogen

Minimaal € 150.000

Franchise fee

6% van de netto omzet.

Vestigingen
Benodigd aantal m2 Later vrij te geven.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis