Registreer en bekijk uw matches.

Institute of Microtraining

Institute of Microtraining

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

Begin 2016 zijn de contracten getekend voor een intensieve samenwerking met het Institute of Microtraining (IOM) uit Oostenrijk. Voor de Oostenrijkse organisatie is de kennis en inbreng van IOM Nederland een belangrijke stap voorwaarts in hun strategie. Onderdeel van de overeenkomst is dat de Nederlandse organisatie een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de gezamenlijke ontwikkeling van het online leerplatform, de leer-app en de bijbehorende trainingen.

Onder aanvoering van Gerco Homburg is men in Best begonnen met het geschikt maken van deze unieke methodiek voor Nederland. Gerco heeft een jarenlange ervaring met de opleidingenbranche. Zo is hij gedurende 10 jaar werkzaam geweest bij Compu’Train. Zijn laatste functie daar was algemeen directeur. Inmiddels is er in Best een team van didactici en docenten getraind en klaar om een breed scala van opleidingen te kunnen verzorgen volgens de micro-trainen filosofie.

Het Institute of Microtraining werd in 2010 in Innsbruck opgericht door Dieter Duftner als een spin-off van de Universiteit van Wenen en Salzburg. Dieter heeft didactiek en pedagogiek gestudeerd en daarna college gegeven aan de Universiteit van Innsbruck. Na een aantal jaren in de praktijk te hebben gewerkt kwam hij tot de conclusie dat er behoefte was aan een doelgerichte, efficiënte lesmethodiek. Gericht op het borgen van het geleerde in de praktijk met behulp van korte leermomenten. Om deze methodiek online aan te kunnen bieden heeft een team van specialisten jaren gewerkt aan de realisatie van een platform gestoeld op didactische en wiskundige algoritmes. Uitgangspunt is de inmiddels in de VS zeer succesvolle micro-trainen methodiek.

De lesmethodiek is dankzij het multimediale software platform inmiddels zeer succesvol in Oostenrijk en Duitsland. Een flink aantal internationale organisaties maken hier tevreden gebruik van.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

Een goede training valt of staat met de kwaliteit van de docent, de opzet van het lesmateriaal en de juiste didactische leervorm waarin de training wordt aangeboden.

Type franchise Hard Franchise
Franchise sinds 2010
Franchiseinformatie
Contractduur In overleg.
Training Interne mogelijkheden.
Locatie omschrijving Vraag informatie aan!
Gemiddeld aantal FTE 1 - 2
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal.

Totale investering

Nader vrij te geven.

Gemiddelde omzet per vestiging

Nader vrij te geven.

Entreegeld

Nader vrij te geven.

Benodigd eigen vermogen

€ 30.000

Franchise fee

Percentage van de omzet.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

Vertegenwoordigd in DE, AT en CH.

Aantal franchise vestigingen 3
Benodigd aantal m2 Vraag informatie aan!

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis