Selecteer een pagina

DE BESTE BRON VOOR FRANCHISEMOGELIJKHEDEN

OPEN JE EIGEN UITZENDBUREAU!

DROMEN, DURVEN, DOEN! MEER INFORMATIE

Een aantal referenties op een rij!

Wat zijn de voordelen van Recruit a Student?

DIRECT STARTEN

De backoffice is geregeld en er is geen voorfinanciering nodig. Je maakt gebruik van onze database aan kandidaten, planningssysteem en standaard contracten.

LANDELIJK DEKKEND NETWERK

Recruit a Student beschikt over een sterke landelijke dekking: 14 locaties in Nederland en 2 in België. Je kan daarom ook jouwdienstverlening buiten je eigen gebied aanbieden.

20 JAAR ERVARING

Recruit a Student is al 20 jaar een grote speler binnen de uitzendbranche. Als betrouwbare HR-partner zijn wij NEN gecertificeerd en NBBU lid. Ook bieden wij ondersteuning bij het ondernemen.

Wie is Recruit a Student?

Croissantjes vouwen, bierblikjes steriliseren, reclameborden beplakken, tractorbanden sjouwen. Remco Beijer kent de uitzendbranche van binnenuit. Zijn bijbaan bij het projectzonweringsbedrijf van Jaap Dietz bracht hem binnen no time van werkstudent naar directeur, een verhaal voor een goed jongensboek. Zijn toenmalige werkgever Jaap Dietz werd zijn compagnon en samen openden ze in 1999 studentenuitzendbureau Recruit a Student.

Betrokkenheid bij zowel de werkgever als de uitzendkrachten is één van de eigenschappen die Recruit a Student zo onderscheidend maakt.

Met 17 kantoren verspreid over Nederland en België is Recruit a Student uitgegroeid tot een veelzijdig dienstverlener met landelijke dekking. Mede dankzij de succesvolle franchiseformule worden daar in Nederland 5 nieuwe vestigingen aan toegevoegd. Daarnaast ligt de focus op internationale groei met verdere uitbreiding in België en vestigingen in Duitsland en Frankrijk.

Recruit a Student is een NEN-gecertificeerde uitzendorganisatie gespecialiseerd in werving en selectie, (online) uitzenden en detacheren. We investeren in hét talent van morgen, zodat u die vandaag al in huis heeft.

Bekijk hieronder de video om de formule beter te leren kennen.

 

“Na een aantal jaar als intercedente te hebben gewerkt, wist ik dat ik in deze branche verder wilde. Het werd mij snel duidelijk dat franchiseformule van Recruit a Student niet alleen in theorie een succes is. De ondersteuning en de knowhow die je meekrijgt is een meer dan solide basis om een succesvol bedrijf te starten. Break-even was een heel stuk sneller bereikt dan we allemaal hadden gehoopt. En aangezien de studentenuitzendbranche nog steeds volop kansen biedt, groeien we gestaag door.”

Linda Fait

Franchise ondernemer

%

OMZETSTIJGING IN 2018

%

OMZET GROEI BEGIN 2019

JAAR ERVARING IN DEZE BRANCHE

Meer over de formule!

Recruit a Student zorgt ervoor dat een nieuwe franchiseondernemer goed beslagen ten ijs komt. Hoe? Door de rompslomp uit handen te nemen, en een ijzersterk coaching programma, uitgebreide ondersteuning en nog veel meer. Een overzicht:

– Franchise academy

– Franchise Support Services

– Financiële administratie

– Risk management

– Communicatie

– Marketing & Sales

HOOFDBRANCHE

DIENSTEN

TYPE FRANCHISE

FULL FRANCHISE

FRANCHISE SINDS

1999

ENTREEGELD

100% FINANCIERBAAR

INKOOP

DE INKOOP IS CENTRAAL GEREGELD

GEMIDDELDE OMZET

€ 1.000.000 PER JAAR, PER VESTIGING

BENODIGD VERMOGEN

BENODIGD EIGEN VERMOGEN: €0.00

TRAINING

INTERNE TRAININGEN BIJ RECRUIT A STUDENT

VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN

 

En word in contact gebracht met Recruit a Student!

 

FacebookInstagramLinkedInWhatsApp