Selecteer een pagina

DE BESTE BRON VOOR FRANCHISEMOGELIJKHEDEN

OPEN JE EIGEN PEPP.FIT-SPORTSCHOOL EN BEGIN JAARLIJKS €150.000 TE VERDIENEN ZONDER HOOG RISICO!

DROMEN, DURVEN, DOEN!

Powered by:

Waarom kiezen voor Pepp.fit?

Pepp.fit is een nieuw micro EMS-concept (elektro-spierstimulatie) waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en structuur in een goed georganiseerde en niet-traditionele sportschoolomgeving.

Bekijk hieronder de video van Pepp.fit om de formule beter te leren kennen.

EMS CONCEPT

Tijdens een fullbody work-out zorgt de stimulatie van het Xbody elektrodenpak voor een intensieve krachttraining waarbij meer dan 90% van de spiervezels van maar liefst 300 verschillende skeletspieren wordt geactiveerd.

XBODY UITRUSTING

Bij Pepp.fit trainen we met Xbody suits en apparatuur. Xbody is een innovatief en medisch onderlegde speler in de EMS-branche. Het hart van Xbody zetelt in Hongarije, waar sporters, designers, technisch ingenieurs en software ontwikkelaars nauw samenwerken. 

PEPP.FIT UITSTRALING

Een Pepp.fit studio heeft een open en toegankelijke uitstraling, bij voorkeur in het straatbeeld waarbij de sportstudio een onderdeel wordt van de dagelijkse behoefte van de mens. De inrichting is eigentijds en oogt intiemer en luxer dan de gemiddelde sportschool of EMS-studio. 

Wat zijn de voordelen van Pepp.fit?

UITSTRALING

Een Pepp.fit studio heeft een open en toegankelijke uitstraling, bij voorkeur in het straatbeeld waarbij de sportstudio een onderdeel wordt van de dagelijkse behoefte van de mens. De inrichting is eigentijds en oogt intiemer en luxer dan de gemiddelde sportschool of EMS-studio. 

20+ JAAR ERVARING

Pepp.fit is een klein hecht team met 20+ jaar ervaring in conceptbuilding en realisatie.

PERSOONLIJKE BENADERING

Dit is een belangrijke USP van het Pepp.fit concept. De betrokkenheid bij de doelstelling van de klant is groot; dit begint al bij de intake en blijft onderdeel gedurende het gehele lidmaatschap. De groepsgrootte tijdens een training is maximaal 3 personen zodat het persoonlijk blijft.

Van klant tot ondernemer

“De effectieve en korte maar intensieve trainingen van Pepp.fit spraken mij in eerste instantie als klant enorm aan. Toen ik als jonge en nog zoekende ondernemer vernam dat er uitbreidingsplannen waren, ben ik direct aan tafel gegaan met de eigenaren. Relatief nieuw op deze markt maar zeer betrokken en onderlegd heeft Pepp.fit me goed geïnformeerd en ondersteund op meerdere ondernemingsvlakken. Met een gestage klantenaanwas heb ik na een aantal maanden al een leuke onderneming met veel klantencontact en positieve respons.”

Nick van Nunen

Pepp.fit Roosendaal

MAANDEN BREAKEVEN

%

TEVREDEN KLANTEN

VESTIGINGEN

Meer over de formule!

Wat kun je verwachten?

Het Pepp.fit concept is een All Round concept waarin alle facetten van de customer journey zijn uitgedacht. Een lead generator en een online boeking- en betalingssysteem nemen de ondernemer veel werk uit handen zodat de focus ligt op de core business: het geven van dynamische ems-trainingen.

De organisatie

Pepp.fit is een klein team met meer dan 20 jaar ervaring in conceptontwikkeling en -realisatie.

 

EMS training

 

Leadgeneratie en verkoopmethode

 

Begeleiding tijdens opening

 

Ontwerp en indeling van het interieur

 

Gebruik van de naam Pepp.fit

 

Introductie Xbody-systeem

HOOFDBRANCHE

DIENSTEN

TYPE FRANCHISE

LICENTIE

INKOOP

DE INKOOP IS CENTRAAL GEREGELD

GEMIDDELDE OMZET

€ 150.000 PER JAAR, PER VESTIGING

TRAINING

INTERNE OPLEIDING; XBODY GECERTIFICEERD

VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN

 

En word in contact gebracht met Pepp.fit!

 

FacebookInstagramLinkedInWhatsApp