Selecteer een pagina

DE BESTE BRON VOOR FRANCHISEMOGELIJKHEDEN

DE BESTE BRON VOOR FRANCHISEMOGELIJKHEDEN

Kickboxing Institute

Kickboxing Institute is geen klassieke kickboksschool. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht, kwaliteit en sfeer staan centraal. Het gaat over bewegen, sporten en gezond leven op een manier die aansluit bij de wensen van onze leden. Wij bieden een totaalpakket van gezondheid, vitaliteit en vertrouwen. Deze componenten zijn essentieel en verdienen de aandacht die wij bieden. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen mentaal en lichamelijk sterker te maken. De juiste techniek tijdens de toegankelijke trainingen vormt daarbij de rode draad. We werken uitsluitend samen met gediplomeerde trainers in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes.

Ben jij een sportinstructeur die graag voor zichzelf wilt beginnen, maar kan je daarbij de juiste hulp gebruiken?

Met ons franchiseconcept bieden wij jou een win-win. Wij kunnen je ondersteunen bij het ondernemen en tegelijkertijd kunnen we met Kickboxing Institute hierdoor samen meer sporters bereiken. Jij kan je als sportinstructeur focussen op het lesgeven, alle ondernemerszaken zijn goed op orde vanuit het Kickboxing Institute Franchise Concept.

Kickboxing Institute is op zoek naar enthousiaste, gedreven ondernemers die deel willen uitmaken van dit groeiende, succesvolle franchiseconcept! En, door samen te werken kunnen we tot een nog beter resultaat komen en Kickboxing recreatief groot maken.

Type Franchise
HARD-FRANCHISE
FRANCHISE SINDS
2018
INKOOP
CENTRAAL GEREGELD
VERZORGINGSGEBIED
>25.000 INWONERS
LOCATIE OMSCHRIJVING
STADSCENTRA OF TRAFFIC LOCATIES IN DE MIFFELGROTE TOT GROTE STEDEN
TOTALE INVESTERING
€40.000
BENODIGD EIGEN VERMOGEN
€10.000

Franchise Partners is matchmaker voor franchisegevers en -nemers. Wij brengen ondernemers en formules samen en vinden jouw franchise-match!

BRANCHES

Food

Non-Food

Diensten

Mode

Zorg

Wonen

SOCIAL MEDIA

KVK

59587830

BEL ONS

+31 (0)85 210 50 09

FacebookInstagramLinkedInWhatsApp