Selecteer een pagina

DE BESTE BRON VOOR FRANCHISEMOGELIJKHEDEN

WORD TRAINER BIJ KENNETH SMIT!

CHANGE 2 SUCCES! MEER INFORMATIE

Een aantal partners op een rij!

Wat zijn de voordelen van Kenneth Smit?

AUTORITEIT IN SALES

Al meer dan 32 jaar trainen wij sales op champions league niveau zowel nationaal als internationaal. Hierbij zorgen wij voor meetbare resultaatverbeteringen onder andere met onze performance driven learning modules zoals salesboks.

80+ SPARRINGSPARTNERS

Meer dan 80 professionele sparringspartners zijn dagelijks in de markt actief om elkaar te ondersteunen en scherp te houden. Dit doen we door elkaar te coachen maar ook gezamenlijk projecten op te pakken.

TRAININGEN IN 5 TALEN

Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Maar door internationale samenwerking beschikken we over trainers in nog een groot aantal talen. Wereldwijd trainen op gebied van sales, management en business improvement behoort dus tot de mogelijkheden

Wie is Kenneth Smit?

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we o.a. met praktijkgerichte en commerciële trainingen die binden en boeien en bijdragen aan het  bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.

Wij richten ons op het verhogen van efficiency en effectiviteit van organisaties &  individuen waardoor het resultaat van deze partijen kan groeien  en men de juiste keuzes kan maken op basis van continuïteit en onderlinge verbinding. Om te werken aan deze groei is er verandering nodig. Kenneth Smit begeleidt deze veranderprocessen, zowel op individueel- als op groepsniveau en creëert hiermee succes voor alle partijen.

Trainen bij Kenneth Smit vraagt daarom om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat.

Bekijk hieronder de video om de formule beter te leren kennen.

 

 ‘’Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen.’’

Hylke ter Beest

Trainer bij Kenneth Smit

JAAR ERVARING SAMEN

PARTNERS IN NL

KLANTENCIJFER

Meer over de formule!

HOOFDBRANCHE

DIENSTEN

TYPE FRANCHISE

SOFT-FRANCHISE

FRANCHISE SINDS

1987

ENTREEGELD

€20.000

INKOOP

DE INKOOP IS CENTRAAL GEREGELD

GEMIDDELDE OMZET

VRAAG MEER INFORMATIE AAN VOOR DEZE GEGEVENS!

BENODIGD VERMOGEN

BENODIGD EIGEN VERMOGEN:  IN OVERLEG

TRAINING

INTERNE TRAININGEN BIJ KENNETH SMIT

VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN

 

En word in contact gebracht met Kennet Smith!

 

FacebookInstagramLinkedInWhatsApp