Selecteer een pagina

DE BESTE BRON VOOR FRANCHISEMOGELIJKHEDEN

WORD ONDERNEMER BIJ INXPRESS

De juiste vervoerder en het beste tarief voor al uw zendingen! MEER INFORMATIE

Een aantal awards op een rij!

Wat zijn de voordelen van InXpress?

BEWEZEN CONCEPT

InXpress bestaat al sinds 1999 en is uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale formule. InXpress Nederland is in 2013 gestart en bestaat op dit moment uit 14 regio’s. Hiermee is InXpress een bewezen succes formule!

TRAINING & ONDERSTEUNING

InXpress biedt een complete en grondige training op het gebied van productkennis en salestechnieken. Daarnaast draait onze businesscoach mee met startende ondernemers om zo snel mogelijk ‘up and running’ te zijn. 

19 JAAR ERVARING

InXpress is al 19 jaar een grote speler binnen de logistieke branche. De formule beschikt over jarenlange expertise in de branche voor het verzenden van pakketten en vracht. Deze kennis en ervaring zetten wij wereldwijd in.

Wie is InXpress?

Sinds het ontstaan in 1999 is het franchiseconcept van InXpress Global uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale formule. De formule over jarenlange expertise in de branche voor het verzenden van pakketten en vracht. Deze kennis en ervaring zetten InXpress wereldwijd in om alle klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

InXpress Nederland is in 2013 gestart en bestaat op dit moment uit 14 regio’s. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, van waaruit onze ondernemers volledige support krijgen zodat zij zich kunnen blijven focussen op hun verkooptaken.

Bij InXpress staat de klant centraal. Wij verkopen de diensten van wereldklasse vervoerders zoals DHL Express , UPS, TNT, FedEx, DB Schenker, Seacon en anderen. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes. Veel ondernemers in het MKB hebben graag direct contact met hun leveranciers. Geen onpersoonlijke websites of langdurende 0900 nummers, maar een persoonlijke en adequate ‘full support’ is de basis van het wereldwijde succes van InXpress.

Bekijk hieronder de video om de formule beter te leren kennen.

 

In oktober 2013 kocht ik een franchise van InXpress in de regio Amsterdam.
Na uitgebreide sales en producttrainingen, én enkele jaren hard werken, is het mij gelukt een bloeiend bedrijf op te bouwen met inmiddels 2 medewerkers in dienst.
Ik vind het werken met InXpress zó leuk, dat ik in 2017 mede-eigenaar geworden ben van InXpress Nederland.
Als country-manager maak ik nu ook deel uit van een internationaal team van managers, waar ik veel energie uit haal.
Onafhankelijkheid, zelf je succes kunnen bepalen en een briljant businessmodel.
Lid worden van de InXpress familie is voor mij een hele goede beslissing geweest.!

Jos Nefkens

InXpress Zuid-Amsterdam

%

ROI IN 18-24 MAANDEN

VESTIGINGEN IN NEDERLAND

JAAR ERVARING IN DEZE BRANCHE

Meer over de formule!

InXpress Nederland wil – net als in Engeland en de Verenigde Staten – de grootste worden. Daarom is de formule op zoek naar commerciële mensen die willen investeren in hun toekomst. Verkooptalenten die willen aansluiten in het wereldwijde netwerk van International Shipping Consultants en meegroeien in een dynamische markt die volop in ontwikkeling is.

Als ondernemer bij InXpress ben je werkzaam in een eigen regio, waar je door middel van ‘sales’, ‘sales’ en nog eens ‘sales’ klanten aansluit in ons geavanceerde digitale netwerk. ‘Door knocking’ en ‘cold calling’ zijn de verkoopmethodes die overal ter wereld het meeste rendement opleveren.

De kracht van de formule is het directe contact met de klanten, voor advies en support. De klanten bellen niet met keuzemenu’s van callcenters; klanten van de formule krijgen 24/7 gewoon een antwoord op hun vraag. Bij de formule ben je geen ‘accountnummer’ maar een belangrijke klant.

Is ‘sales’ je tweede natuur en wil je zelf verantwoordelijk zijn voor je resultaten? Neem dan contact op met Inxpress Nederland en begin een nieuwe ‘winstgevende’ fase in je leven.

HOOFDBRANCHE

DIENSTEN

TYPE FRANCHISE

HARD FRANCHISE

FRANCHISE SINDS

1999

ENTREEGELD

€  25.000,- 

INKOOP

DE INKOOP IS CENTRAAL GEREGELD

GEMIDDELDE OMZET

VERSCHILT PER VESTIGING. VRAAG INFORMATIE AAN.

BENODIGD VERMOGEN

BENODIGD EIGEN VERMOGEN: €  25.000,- 

TRAINING

UITGEBREIDE TRAINING EN COACHING

VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN

 

En word in contact gebracht met InXpress!

 

FacebookInstagramLinkedInWhatsApp