Selecteer een pagina

DE BESTE BRON VOOR FRANCHISEMOGELIJKHEDEN

OPEN JE EIGEN STOMERIJ!

TEXTIELREINIGING MET PERSOONLIJKE ZORG MEER INFORMATIE

Wat zijn de voordelen van Cristal Cleaning?

vliegende start

Cristal Cleaning biedt begeleiding, zeker in de startfase. Wij staan klaar om te helpen, bijvoorbeeld met de financiering en een pakket aan reclamemiddelen. Wij bieden uiteraard ook vaktechnische scholing, zoals textielwarenkennis, machinekennis, administratieve procedures en klachtenbehandeling.

Jij kunt op ons rekenen

Maar ook na de start biedt Cristal Cleaning alle nodige ondersteuning. Wij houden je bijvoorbeeld op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de branche. Regelmatig ontvang je nieuwsbrieven. Als je vragen hebt, staan we vanzelfsprekend voor je klaar. Wij denken graag met je mee voor een optimale bedrijfsvoering.

Een herkenbaar gezicht

Alle vestigingen van Cristal Cleaning hebben dezelfde huisstijl. Dat is belangrijk voor de herkenbaarheid naar de klanten. Dit zie je terug in:

Winkelpui en inrichting worden uitgevoerd volgens de huisstijl van Cristal Cleaning.

Bedrijfskleding van Cristal Cleaning

Wie is Cristal Cleaning?

De eerste vestiging van Cristal Cleaning opende in 1990 de deuren. Op dit moment telt Cristal Cleaning 14 vestigingen. Al deze vestigingen werken volgens onze franchiseformule. Franchising is een intensieve samenwerking tussen zelfstandige ondernemers en de franchiseorganisatie. Met aantrekkelijke voordelen voor jou als franchisenemer.

Buiten de bestaande Cristal Cleaning-vestigingen hebben wij ook interesse in overname van bestaande textielreinigingsbedrijven. Een goede ligging in een stads- of winkelcentrum en een bedrijfsoppervlak van gemiddeld 80 tot 125 m2 zijn belangrijk. Na overname volgt, als dit nodig is, een renovatie. Hierbij zal een aanpassing volgen met betrekking tot de milieuvoorschriften én de huisstijl van Cristal Cleaning. Vervolgens sluiten we met de nieuwe ondernemer een franchiseovereenkomst af. Wij verwachten van iedere franchisenemer dat hij er alles aan doet om de kwaliteit van het product op het hoogste niveau te brengen en te houden. Waarom? De klant is morgen alweer vergeten wat hij voor de reiniging heeft betaald. Maar over vijf jaar weet hij nog precies of de reiniger een vlek in een broek heeft laten zitten.

Bekijk hieronder de video om de formule beter te leren kennen.

 

“Ik heb 20 jaar gewerkt als software ontwikkelaar, iets heel anders. In 2011 ben ik bij Cristal Cleaning Eindhoven gaan werken en heb daar het vak geleerd. In 2015 heb ik het bedrijf, inclusief personeel overgenomen. Inmiddels heb ik het Meestercertificaat
Textielreiniging gehaald. Door het meestercertificaat wil ik mijn klanten laten zien dat kostbare kleding op een zo goed mogelijk milieuvriendelijke manier gereinigd en opgemaakt wordt. Ik blijf mezelf ontwikkelen soms in de praktijk, soms in de schoolbanken dat vind ik belangrijk.”

Jac van de Graaf

Cristal Cleaning Eindhoven

JAAR ERVARING IN DEZE BRANCHE

1E STOMERIJ MET DUURZAME TEXTIELREINIGER CERTIFICAAT

VESTIGINGEN DOOR HEEL NEDERLAND

Meer over de formule!

Cristal Cleaning is een landelijke keten van zo’n 14 kwaliteitsstomerijen. En dat worden er steeds meer! Wilt u deel uitmaken van ons succes? Lijkt het u een uitdaging om als zelfstandig ondernemer in franchiseverband een eigen zaak te ‘runnen’? De eerste vestiging van Cristal Cleaning opende in 1990 de deuren. Op dit moment telt Cristal Cleaning 14 vestigingen, met meer op komst. Al deze stomerijen werken volgens onze franchiseformule. Franchising is een intensieve samenwerking tussen zelfstandige ondernemers en de franchiseorganisatie. Met aantrekkelijke voordelen voor u als franchisenemer. Ook bestaande stomerijen kunnen zich bij ons aansluiten.

HOOFDBRANCHE

TEXTIELREINIGING

TYPE FRANCHISE

FRANCHISE

INKOOP

CENTRAAL

TRAINING

INTERN

VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN

En word in contact gebracht met Cristal Cleaning!

FacebookInstagramLinkedInWhatsApp