Selecteer een pagina

DE BESTE BRON VOOR FRANCHISEMOGELIJKHEDEN

DE BESTE BRON VOOR FRANCHISEMOGELIJKHEDEN

Cijfermeester

CijferMeester B.V. is een franchisegever. De leiding van bij ons aangesloten kantoren is in handen van zelfstandig ondernemers. De centrale organisatie ondersteunt de lokale kantoren met innovatie en vernieuwing, kwaliteitsbevordering en -bewaking, faciliteiten gericht op continuïteit en bereikbaarheid, faciliteiten op het gebied van marketing en reclame en leadgeneratie, en tenslotte enorme inkoopvoordelen.

CijferMeester is een organisatie, die door passie gedreven (startende) administratiekantoren wil helpen succesvol te zijn, en zo ‘fun’ en trots te ervaren met hun eigen bedrijf.

CijferMeester is geen hiërarchische organisatie waarbij het hoofdkantoor dicteert. Daarom is er regelmatig overleg tussen alle aangesloten CijferMeesters om het functioneren van onze formule te evalueren en waar mogelijk te verbeteren. Op deze manier wordt bereikt dat de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor optimaal wordt afgestemd op de behoeften. Bovendien kunnen CijferMeesters op deze wijze hun eigen ervaringen uitwisselen en leren we hier met elkaar van.

TYPE FRANCHISE

HARD-FRANCHISE

FRANCHISE SINDS

2008

INKOOP

CENTRAAL GEREGELD

VERZORGINGSGEBIED

HEEL NEDERLAND

LOCATIE OMSCHRIJVING

U WERKT VANUIT HUIS

TOTALE INVESTERING

NIET VAN TOEPASSING

BENODIGD EIGEN VERMOGEN

€7425

FacebookInstagramLinkedInWhatsApp