Selecteer een pagina

DE BESTE BRON VOOR FRANCHISEMOGELIJKHEDEN

OPEN JE EIGEN CHIQUEOLATTE!

DÉ VERLEIDING VAN DE NIEUWE GENERATIE KOFFIE-, THEE- EN CHOCOLADEFANS MEER INFORMATIE
Een aantal partners op een rij!

Wat zijn de voordelen van ChiqueOLatte?

HUISSTYLE

ChiqueOLatte staat bekend op zijn knusse huisjes en unieke sfeer meet relaxte muziek. Bij aankomst in het elegante en charmante interieur word je omhelsd door de geur van chocolade, koffie en verschillende soorten thee.

UNIEK CONCEPT

Een bezoek aan Chiqueolatte is een belevenis waarbij chocolade de hoofdrol speelt. Een plek waar je kunt genieten van handgemaakte en speciale chocolade, versgemalen koffie, de heerlijkste soorten thee, verse patisserie en lekker eten.

INTERNE OPLEIDING

Je krijgt training in het bereiden van alle producten, maar ook gastvrijheidstraining, HACCP hygiënetraining en andere noodzakelijke trainingen zijn in de training verwerkt om je voor te bereiden op het runnen van je eigen vestiging.

Wie is ChiqueOLatte?

ChiqueOLatte verleid de nieuwe generatie chocolade- en koffiefans met de veelzijdigheid van chocola en koffie in een relaxte omgeving.

Bij ChiqueOLatte zijn er naast diverse chocolade producten nog veel meer te vinden! Allereerst overheerlijke koffie, diverse soorten biologische thee en exclusieve chocolademelk.

Daarnaast kan men uitmuntend genieten van High Chocolate of High Tea. Dippen van fruit, koekjes en marshmallows in chocoladefondue zijn eveneens aanraders! Ook kunt u kiezen uit diverse soorten homemade pastries.

Bekijk de video hieronder om de sfeer te proeven bij ChiqueOLatte!

Recencies van onze klanten

Meer over de formule!

Totaalbeleving
De geur van koffie en de lekkerste theesoorten, kleurig vers fruit dat je dipt in een chocoladefontein en een behang van chocoladerepen: ChiqueOLatte is een waar chocoladeparadijs. In dit gezellige caféconcept klim je via een trap omhoog, waar je aan tafel schuift in een Amsterdams minigrachtenpand. Met een katrol takelt de bediening je bestelling naar boven!

Chocoladehemel
Stap in een van de knusse huisjes bovenin ChiqueOLatte en klets bij met vrienden of familie, terwijl je koekjes en marshmallows onderdompelt in de chocoladefondue. Daar drink je natuurlijk een heerlijke biologische thee bij. Of ga voor een koffie, die bij ChiqueOLatte een lekker cacaosmaakje heeft. Een relaxt muziekje op de achtergrond zorgt voor een heerlijke ontspannen middag.

Proef de kwaliteit
De chocolade van ChiqueOLatte is door chocolademakers gemaakt, volgens het bean-to-bar-concept. En dat proef je! Alle chocolade heeft een hoog cacaopercentage en is bereid met natuurlijke suikers. Daarom mag je best een extra portie nemen. Kijk aan het eind van je bezoek eens rustig rond in het winkeltje en neem je favoriete reep mee naar huis. Geen chocoladefan? ChiqueOLatte serveert ook lekkere gebakjes.

HOOFDBRANCHE

FOOD

TYPE FRANCHISE

FRANCHISE

INKOOP

CENTRAAL GEREGELD.

GEMIDDELDE OMZET

€ 300.000 – € 450.000

TRAINING

INTERNE TRAINING

VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN

En word in contact gebracht met ChiqueOLatte!

 

FacebookInstagramLinkedInWhatsApp